Glister™ daugiafunkcis elektrinis dantų šepetėlis

Glister™ daugiafunkcis elektrinis dantų šepetėlis (127705)
Glister™ daugiafunkcis elektrinis dantų šepetėlis (127705)
GLISTER™
127705
1 pak

Daugiafunkcis elektrinis dantų šepetėlis Glister pakylės jūsų kasdienę 3 žingsnių burnos priežiūros rutiną į naują lygmenį. Mokslininkų sukurtas daugiafunkcis elektrinis dantų šepetėlis Glister pagerina daugialypio poveikio dantų pastos Glister efektyvumą. Šepetėlis turi penkis valymo režimus, naujovišką šerelių dizainą ir pažangią ultragarso technologiją, sudėtyje yra UV valymo dėžutė, kuri giliai išvalo šepetėlio galvutes per 10 minučių.

Kodėl jums patiks

Dantų valymas – svarbus žingsnis mūsų burnos priežiūros rutinoje ne tik tam, kad dantys būtų švarūs ir būtų pašalintos apnašos, bet ir tam, kad būtų galima paskirstyti svarbiausius mineralus ant emalio. Taikant naujovišką ultragarso technologiją daugiafunkcis elektrinis dantų šepetėlis Glister optimizuoja daugialypio poveikio dantų pastos Glister efektyvumą, kad dantys būtų stipresni ir atsparesni ėduoniui. Taip užtikrinama, kad dantų pasta bus paskirstyta tinkamai ir padės išgydyti ankstyvąjį ėduonį bei apsaugos nuo dantų emalio praradimo.

Verta žinoti

  • Kliniškai įrodyta, kad po 2 vartojimo savaičių dantenų kraujavimas sumažėja 64,75%*.
  • Kliniškai įrodyta, kad padeda pašalinti apnašas nuo emalio paviršių po 2 savaičių naudojimo.
  • UV valymo dėžutė užtikrina optimalų šepetėlio galvučių valymą per 10 minučių.
  • Belaidis įkrovimas. Saugi ir patvari ličio baterija veikia apie 70 dienų (stipriausiu intensyvumu), kai ji visiškai įkrauta. Gaminyje rodoma žema baterijos įkrovos būsena. USB-A, DC 3,5 V maitinimo kabelis.
  • Vibracijos per garsinį variklį: 32 000 virpesių per minutę (VPM).
  • Komplekte yra trys šepetėlių galvutės. Pakaitines galvutes taip pat galima įsigyti pakuotėmis po tris.
  • Sulankstoma kartoninė dėžutė pagaminta iš FSC sertifikuoto popieriaus. Šio popieriaus kilmė yra tvariai tvarkomi miškai, kuriuose praktikuojama atsakinga miškininkystė.

*Remiantis gingivito pagerinimo klinikiniu tyrimu ir dantų apnašų šalinimo efektu, naudojant daugialypio poveikio dantų pastą Glister™ ir daugiafunkcį elektrinį dantų šepetėlį Glister™.

Pagrindinės ypatybės

VALYMO REŽIMAI

Glister daugiafunkcis elektrinis dantų šepetėlis pasižymi pažangiais šereliais ir vibravimo technologija. Galima rinktis iš trijų intensyvumo lygių (žemo, vidutinio ir aukšto) ir 5 režimų, kuriuos galima pritaikyti konkretiems burnos priežiūros poreikiams:

1.Clean - valymas. Sukurtas kaip pagrindinis dantų valymo režimas tiems, kurie elektrinį dantų šepetėlį naudoja pirmą kartą, daugiausia dėmesio skiriama valymui tarp dantų ir tarpdančių srityje. Visų trijų tipų šereliai vibruoja tolygiai.

2. Sensitive - Jautrus. Režimas skirtas jautrioms vietoms palei dantenų liniją, naudojamos baltos gijos, kad vibracija būtų labai švelni.

3. Gum Care - Dantenų priežiūra. Į masažą panašus valymas šepetėliu, naudojant įvairius vibracijos modelius ir intensyvumo lygius, kad palaikytų dantenų ir burnos sveikatą.

4. Whiten - Balinimas. Dėmesys sutelktas į paviršiaus dėmių šalinimą naudojant mėlynas gijas, kad judėtų greičiau ir stipriau bei efektyviau nušveistų dantų paviršių.

5. Tongue - Liežuvis. Nuolatinė ir veiksminga vibracija ant šepetėlio nugarėlės, kad švelniai nuvalytumėte liežuvį

INTENSYVUMO LYGIAI

 Galimi 3 intensyvumo  lygiai individualizuotam valymui.

ŠERELIŲ DIZAINAS

Naujoviškas šerelių dizainas su 3 gijomis, skirtomis konkrečioms sritims vienu metu (tarpdančių, dantų emalio ir dantenų linijos)

Žali šereliai: itin minkšti šereliai, valantys giliai tarp dantų ir sunkiai pasiekiamose srityse.

Mėlyni šereliai: ploni šereliai, kurie pašalina dėmes ir balina.

Balti šereliai: dvigubi apvalūs šereliai švelniai valo dantenas.

UV VALYMO KAUPIKLIS

UV šviesos valymo dėžutė giliai išvalo šepetėlio galvutes per 10 minučių.

PAPILDYTA 3 PAGRINDINĖMIS TECHNOLOGIJOMIS

Spaudimo jutiklio technologija. Glister daugiafunkciame elektriniame dantų šepetėlyje įdiegta spaudimo jutiklio technologija, įspėjanti naudotojus valymo metu. Jei šepetėlis spaudžiamas per stipriai, šepetėlio garsas pasikeičia į įspėjamąjį signalą, kad įspėtų vartotoją ir padėtų dantis išsivalyti kuo švelniau.

Apsaugos nuo taškymo technologija. Kadangi šis dantų šepetėlis sukurtas galvojant apie vartotoją, jame įdiegta apsaugos nuo taškymo technologija, užtikrinanti patogumą ir švarą. Įjungus Glister daugiafunkcį elektrinį dantų šepetėlį, vibracija tris sekundes yra mažesnė, todėl neišsitaško dantų pasta ir išvengiama netvarkos valant dantis.

Išmani priminimo technologija. Įdiegtas dviejų minučių laikmatis su 30 sekundžių intervalais padės skirti po 30 sekundžių kiekvienai burnos sričiai (viršutinei ir apatinei dešinėje, viršutinei ir apatinei kairėje) išvalyti. Glister daugiafunkcis elektrinis dantų šepetėlis kas 30 sekundžių trumpam sustabdomas, kad perneštumėte prie kitos srities valymo. Po dviejų minučių šepetėlis visiškai išsijungia ir tai reiškia, kad dantims ir burnos ertmei rekomenduojamas valymo laikas baigtas.

 

Naudojimo būdas

Visą informaciją, įskaitant informaciją apie įkrovimą ir priežiūrą, žr. daugiafunkcio elektrinio dantų šepetėlio Glister naudojimo instrukcijose, kurios yra gaminio dėžutėje.

Kaip naudoti

  1. Uždėkite dantų šepetėlio galvutę ant šepetėliorankenos ir įsitikinkite, kad ji tvirtai užsifiksavo savo vietoje. Sušlapinkite šerelius švariu vandeniu ir uždėkite nedidelį kiekį Glister daugialypio poveikio dantų pastos.
  2. Įsikiškite šepetėlį į burną.
  3. Norėdami įjungti, paspauskite ir palaikykite įjungimo ir režimo perjungimo mygtuką tris sekundes.
  4. Norėdami pasirinkti kitą režimą, paspauskite dantų šepetėlio įjungimo ir režimo mygtuką. Pagal poreikius galite rinktis vieną iš penkių režimų spustelėdami kiekvieną jų (automatiškai nustatytas Clean - valymas, Sensitive - jautrus, Gum Care – dantenų priežiūra, Whiten - balinimas  ir Tongue - liežuvis).
  5. Naudodami intensyvumo perjungimo mygtuką, kiekvienam režimui galite pasirinkti vieną iš trijų intensyvumo lygių (žemą, vidutinį ar aukštą). Jie užsidegs paspaudus atitinkamą režimo mygtuką naudojimo metu.
  6. Laikykite dantų šepetėlį prie dantų nedideliu (45 laipsnių) kampu. Švelniai spauskite šerelius, kad pasiektumėte dantenų liniją arba šiek tiek toliau. Dantis valykite lengvais nedideliais judesiais pirmyn ir atgal.

Automatinio priminimo funkcija skambės kas 30 sekundžių, iki visiško sustojimo po dviejų minučių.

Dantų šepetėlyje taip pat yra spaudimo jutiklis, kuris įspėja, jei valydami naudojate per daug spaudimo.

7. Siekdami maksimalaus efektyvumo, valykite po 30 sekundžių šepetėliu kiekvieną burnos dalį.

8. Nuplaukite šepetėlio galvutę ir rankeną po tekančiu vandeniu ir tada nuvalykite šluoste arba rankšluosčiu.

9. Įdėkite rankeną atgal į įkrovimo bazę. Įdėkite galvutę į UV valymo dėžutę.

Kaip įkrauti

1. Jei vienas iš penkių režimų blyksi arba jei dantų šepetėlis neįsijungia, atėjo laikas įkrauti dantų šepetėlį. Norėdami tai padaryti, naudokite suderinamą įkrovimo bazę.

2. Kai įkraunama, režimo ekranas lėtai įsižiebia iš apačios į viršų ir tai kartojasi, kol šepetėlis bus visiškai įkrautas.

3. Kad dantų šepetėlis būtų įkrautas iki galo, reikia maždaug 24 valandų. Kai baigsis krovimas, visos indikatoriaus lemputės išsijungs.

Visiškai įkrovus šepetėlį, juo galima naudotis neįkraunant 70 dienų. Norėdami išlaikyti optimalų baterijos veikimo laiką, ją įkraukite reguliariai (pvz., kas dvi ar tris savaites).

Atkreipiame dėmesį, kad: įkrovimo bazė ir dantų šepetėlis įkrovimo metu gali šiek tiek įkaisti.

Kaip valyti šepetėlio galvutę

1. Atidarykite UV valymo dėžutės dangtį ir įstatykite dantų šepetėlio galvutę į stovą. Šereliai turi būti atsukti į UV spindulių lempą.

2. Uždarykite dangtį. Valymas prasidės automatiškai. Neatidarykite dangčio valymo proceso metu.

3. Užgesus UV spinduliuotės lemputei, atidarykite valymo dėžutės dangtį ir išimkite šepetėlio galvutę.

Pastaba: įdedamos dantų šepetėlio galvutės šereliai gali būti šiek tiek drėgni. Tačiau jokiu būdu nuo dantų šepetėlio neturėtų lašėti vanduo.

 

DUK (Dažniausiai užduodami klausimai)

1. Kiek kartų per minutę vibruoja Glister daugiafunkcis elektrinis dantų šepetėlis?

Glister daugiafunkcis elektrinis dantų šepetėlis valymo metu vibruoja 32 000 kartų per minutę.

2. Kas tai yra ultragarso technologija?

Dantų valymas šepetėliu yra pagrindinis burnos priežiūros elementas, nes padeda ne tik palaikyti švarius dantis ir pašalinti apnašas, bet ir paskirstyti svarbiausius mineralus ant emalio. Naudojant pažangią ultragarso technologiją, Glister daugiafunkcis elektrinis dantų šepetėlis padidina Glister daugialypio poveikio dantų pastos efektyvumą, nes tolygiai ją paskirsto ant emalio ir padeda pašalinti vos prasidėjusį kariesą, išlaiko dantis stipresnius ir atsparesnius ėduoniui.

3. Kam skirtas Glister daugiafunkcis elektrinis dantų šepetėlis?

Glister daugiafunkcis elektrinis dantų šepetėlis skirtas visiems, kurie nori kokybiškai prižiūrėti burnos ertmę naudodami efektyvų ir paprastą naudoti kasdien įrankį.

4. Kas įeina į daugiafunkcio elektrinio dantų šepetėlio Glister paketą?

Glister daugiafunkcio elektrinio dantų šepetėlio (užsakymo Nr. 127705) pakuotėje yra:

• 1 elektrinis dantų šepetėlis;

• 3 pakaitinės šepetėlio galvutės;

• 1 įkrovimo bazė su UV spindulių valymo dėžute;

• 1 įkrovimo kabelis;

• 1 saugos instrukcijų vadovas.

 

5. Kaip dažnai reikia keisti dantų šepetėlio galvutę?

Rekomenduojame keisti elektrinio dantų šepetėlio galvutes kas tris mėnesius. Visas gaminys (dantų šepetėlis ir bazė) pateikiamas su trimis šepetėlio galvutėmis. Pakaitinių galvučių pakuotes (po tris) galima įsigyti atskirai.

6. Kokia tvarka reikėtų naudoti Glister  burnos priežiūros priemones?

1. Pirmiausia išvalykite dantis Glister daugiafunkciu elektriniu dantų šepetėliu su Glister daugialypio poveikio dantų pasta.

2. Po to išvalykite tarpdančius Glister daugialypio poveikio dantų siūlais.

3. O tada išskalaukite burnos ertmę ir pašalinkite likusius nešvarumus Glister keleriopo poveikio burnos skalavimo skysčiu su alaviju (jau paruoštas vartoti) arba Glister daugiafunkciu burnos skalavimo skysčiu (koncentruotas, jį reikia praskiesti).

4. Esant poreikiui galite naudoti Glister mėtinį gaivinamąjį burnos purškiklį.

 

7. Kaip veikia UV valymo dėžutė?

Atidarykite UV valymo dėžutės dangtį ir įstatykite dantų šepetėlio galvutę į stovą. Šereliai turi būti atsukti į UV spindulių lempą.

Uždarykite dangtį. Valymas prasidės automatiškai. Neatidarykite dangčio valymo proceso metu.

Užgesus UV spinduliuotės lemputei, atidarykite valymo dėžutės dangtį ir išimkite šepetėlio galvutę.

Pastaba: įdedamos dantų šepetėlio galvutės šereliai gali būti šiek tiek drėgni. Tačiau iš dantų šepetėlio niekada neturi lašėti vanduo.

 

8. Kodėl šereliai yra skirtingų spalvų?

Trijų spalvų skirtingų tipų šereliai skirti skirtingoms burnos sritims valyti.

  • Žali tarpdančių šereliai – kelių lygių ir itin minkšti, giliai išvalo tarpdančius bei kitas sunkiai pasiekiamas vietas.
  • Mėlyni dantų šereliai – ploni šereliai, šalinantys dėmes ir balinantys dantis.
  • Balti dantenų šereliai – dvigubi suapvalinti šereliai, švelniai valantys jautrias vietas palei dantenas.

 

9. Kiek laiko veikia akumuliatorius?

Visiškai įkrautas saugus ir patvarus ličio akumuliatorius veikia apie 70 dienų, kai šepetėlis naudojamas du kartus per dieną (stipriausiu intensyvumo lygiu).

10. Mano dantų šepetėlis neįsikrauna. Ką daryti?

Pabandykite įkrauti Glister daugiafunkcį elektrinį dantų šepetėlį naudodami pateiktą įkrovimo kabelį ir įjungdami į kitą elektros lizdą namuose. Jei vis tiek neįsikrauna, susisiekite su Amway klientų aptarnavimo tarnyba.

11. Mano Glister daugiafunkcis elektrinis dantų šepetėlis neveikia. Ką daryti?

Jei jūsų Glister daugiafunkcis elektrinis dantų šepetėlis nebeveikia, atlikite šiuos veiksmus: nurodytus čia pateiktoje schemoje.

Įkraukite prietaisą. Nuspauskite ir 2 sek. palaikykite viršutinį prietaiso mygtuką. Pakeiskite rankeną nauja. Patikrinkite, ar prasidėjus vibracijai šviečia šviesos diodo lemputė. Jei šie veiksmai nepadeda, susisiekite su Amway klientų aptarnavimo tarnyba

12. Prietaisą naudojant jis pats išsijungia. Ką daryti?

Jei jūsų Glister daugiafunkcis elektrinis dantų šepetėlis išsijungia naudojimo metu, vadovaukitės tolesnėje schemoje pateiktais nurodymais.

Įkraukite prietaisą. Pakeiskite rankeną nauja. Prijunkite prie maitinimo šaltinio kitu tinkamu kabeliu. Patikrinkite, ar ant UV valymo dėžutės šviečia mėlyna lemputė. Pakeiskite UV valymo dėžutę nauja. Jei vis tiek neįsikrauna, susisiekite su Amway klientų aptarnavimo tarnyba

13. Mano Glister daugiafunkcis elektrinis dantų šepetėlis nesikrauna. Ką daryti?

Perskaitykite toliau pateiktus nurodymus ir įsitikinkite, ar įkrovimo procesas yra tinkamas.

Pakuotėje pateiktu kabeliu prijunkite UV spindulių valymo ir įkrovimo bazę prie elektros tinklo ir įstatykite prietaisą teisinga krovimo padėtimi. Prijunkite maitinimo kabelį ir įdėkite prietaisą į krovimo bazę. Jei vis tiek neįsikrauna, susisiekite su Amway klientų aptarnavimo tarnyba

14. Ką daryti, jei nedega UV bazės mėlyna lemputė?

UV bazės mėlyna lemputė dega tik tada, kai įjungtas maitinimas ir uždarytas dangtelis. Ji automatiškai išsijungia praėjus 10 minučių. Jei tinkamai prijungus maitinimą ir uždarius dangtelį, neįsijungia mėlyna lemputė, reikia pakeisti nauja.

15. Naudojant prietaisą girdisi neįprastas garsas, ar tai normalu?

Prieš naudodami Glister daugiafunkcį elektrinį dantų šepetėlį įsitikinkite, kad dantų šepetėlio galvutė saugiai pritvirtinta prie rankenos. Elektrinio dantų šepetėlio vibracija yra normali, tačiau jei girdite neįprastą barškėjimą arba neįprastą vibravimo garsą, reikia pakeisti dantų šepetėlio rankeną.

16. Ką daryti, jei vibracijos galia pastebimai sumažėjo arba yra neįprasta?

Patikrinkite akumuliatoriaus įkrovimo būseną Glister daugiafunkcio elektrinio dantų šepetėlio rankenoje. Jei mirksi visų penkių režimų šviesos diodai, jį reikia įkrauti. Įkrovę daugiau nei 16 val., patikrinkite, ar prietaisas veikia tinkamai. Jei ir įkrovus prietaisą jo vibracija yra neįprasta arba silpna, reikia pakeisti Glister daugiafunkcio elektrinio dantų šepetėlio rankeną.

17. Ar normalu, kad mano Glister daugiafunkcio elektrinio dantų šepetėlio veikimo laikas pastebimai sumažėjo (įkrovus veikia mažiau nei savaitę)? Ar trumpėja akumuliatoriaus veikimo laikas?

Įkraunamas akumuliatorius yra keičiamas komponentas, todėl, laikui bėgant, akumuliatoriaus tarnavimo laikas trumpėja. Akumuliatoriaus tarnavimo laikas gali sutrumpėti dėl netinkamų laikymo sąlygų (per didelio karščio arba šalčio) arba jei prietaisas ilgai nenaudojamas arba naudojamas nereguliariai. Akumuliatoriaus tarnavimo laikui įtakos gali turėti tokie naudotojų įpročiai kaip naudojimo dažnis, laikymo sąlygos, įkrovimo periodiškumas, priežiūra ir kt. Todėl būtinai periodiškai kraukite savo prietaisą bent kartą per mėnesį.

Amway  suteikia 2 metų garantiją, kuri įsigalioja nuo šepetėlio įsigijimo dienos.

 

18. Ar normalu, kad dantų šepetėlio galvutės arba UV valymo ir įkrovimo bazės spalva nublunka?

Spalvos blukimas priklauso nuo UV valymo dėžutės naudojimo ciklo ir dažnumo. Per dažnai naudojant UV valymo dėžutę, jos spalva gali nublukti. Tačiau tai neturi poveikio veikimui. Be to, jei adapterio ir kabelio jungtis nestabili, gali būti, kad UV valymo spinduliai veiks pernelyg ilgai. Patikrinkite, ar maitinimo šaltinis yra stabilus ir saugus ir įsitikinkite, kad adapteris atitinka mūsų rekomendacijas.

19. Susitepė prietaiso rankenos ir UV bazės paviršius. Kaip juos nuvalyti?

Šepetėlio rankena yra vandeniui atsparus IPX7 gaminys, todėl rekomenduojama ją nuplauti vandeniu po kiekvieno naudojimo. Valykite rankeną minkšta šluoste, kad neįbrėžtumėte. Nuvalius reikia gerai išdžiovinti prieš naudojant vėl. UV bazė nėra atspari vandeniui. Todėl ją nuplovus vandeniu gali sugesti. Valykite bazę tik minkšta šluoste arba drėgna servetėle. Nepalikite UV bazės labai drėgnoje aplinkoje, kad neužsiterštų (grybeliais ar kitais mikrobais).

20. UV spinduliuotė atrodo silpna. Ką daryti?

UV spinduliuotė gali susilpnėti kraštutinio šalčio sąlygomis. Rekomenduojama kambario temperatūra (apie 23 °C), o naudoti galima temperatūroje nuo 5 °C iki 40 °C.

 

 




Kaip nusipirkti?

Džiugu, kad domitės AMWAY produkcija, kurią įsigyti galite oficialiame kompanijos puslapyje amway-lithuania.com.

Pasirinkite jums tinkamiausią būdą:

Pasirinkite jums tinkamiausią pirkimo būdą:

Registruotas klientas

Registracija: nemokama

Kuo Jums tai naudinga:

  • Nemokama registracija
  • Specialios akcijos lojaliems klientams
  • Nemokamas pristatymas, kai užsakymo suma 49 eurų ir daugiau
  • Pristatymo kaina 3.70-4.40 € (kai užsakymas iki 49 €)

* Pasiūlymas KLIENTUI

Registruotiems klientams dovanojame 10 € vertės vienkartinį dovanų kuponą  AMWAY prekėms įsigyti, Kuponą galima panaudoti, kai minimali užsakymo suma 100 €. Kuponai galioja iki 28 mėnesio dienos

10 euru kuponas

Norite gauti kuponą? Susisiekite su mumis.

Daugiau informacijos

Narys+ Populiariausias

AMWAY START programa

Kainodara: Didmeninė kaina

Registracija: 10.80€ / metams. * Užsakius prekių už 50 PV (~100 €) registracija NEMOKAMA

Kuo Jums tai naudinga

  • Pirmus keturis veiklos mėnesius naujas Narys+ gali gauti iki 320 € vertės dovanų kuponų.
  • Jei per mėnesį užsakytų prekių vertė bus ≥ 100 PV, Narys + gaus du 20 € vertės dovanų kuponus.
  • Jei per mėnesį užsakytų prekių vertė bus ≥ 200 PV, Narys + gaus keturis 20 € vertės dovanų kuponus kito mėnesio pirkiniams.
  • Iš viso galima gauti po 80 € vertės dovanų kuponų per mėnesį, viso 4 mėnesius.
  • Kuponui panaudoti minimali užsakymo vertė 50 PV (~100 €)

Jums taip pat patiks

  • Įsigykite kokybiškus kasdienio naudojimo produktus greitai ir patogiai 24/7
  • Papildomo uždarbio galimybė žemos rizikos, žemų kaštų verslo modeliu
  • Atrasite geresnį darbo ir asmeninio gyvenimo balansą
  • Galite rinktis, ar skirti šiam verslui visą, ar dalį dienos
  • Visokeriopa rėmėjų pagalba, mokymo įrankiai ir programėlės
  • Išplėskite savo klientų bazę pasiūlydami jiems patogų on-line apsipirkimą
  • Nemokamas pristatymas užsakymams nuo 72 €
  • Pristatymo kaina 3.70-4.40 € (kai užsakymas iki 72 €) 

Registracija: 10.80€ / metams. Užsakius prekių už 50 PV (~100 €) registracija NEMOKAMA

Daugiau informacijos

Jei jau esate registruoti ir tiesiog norite pažiūrėti produktą, .